1. Fórumtalálkozó, Tamási, 2010.01.23-24.

Több
2 éve 5 hónapja - 2 éve 5 hónapja #15 Írta: admin

Nem sokkal a fórum egy éves fennállása után került sor az első fórumtalálkozóra, melyet Tamásiban tartottunk.
Greenman jóvoltából egy hétvégi ház állt a rendelkezésünkre, ahol két emlékezetes napot töltött együtt a fórumozók egy csoportja, aki el tudott jönni a találkozóra, név szerint: Greenman, Kelemen Imre, Tomasz, Kirovetz, Tomi, Lacika, Ludrik1, JD4650, Tomika, Hús Futár, Pedro, JDAdams, JD8000 és Kelemen András
Mindenki szerencsésen megérkezett, a tagok nagy része még nem találkozott egymással személyesen, így már az első pillanatok is maradandó élményekkel gazdagítottak mindenkit. Akik pedig már korábban találkoztak személyesen, azok arcára pedig a viszontlátás öröme csalt mosolyt. A rövid ismerkedés után ellátogattunk Greeman munkahelyének telepére, ahol megnéztük az ott található régi és új gépeket, az aktívan mezőgazdaságban dolgozók jóízű eszmecseréket folytattak az egyes gépekről.
A következő állomás Greenman lakása volt ahol megcsodáltuk a sok szép makettet, melyeket szenvedélyesen gyűjt és egy gyönyörű üveges szekrényben tárol, ízlésesen elrendezve. Idő közben elkészült az ebédünk is, melyét még egyszer hálás köszönet Greenman-nek és kedves feleségének! Visszatértünk a kis házba, ahol elfogyasztottuk az ebédet, majd rögtön bele is vágtunk a dolgok szakmai részébe. Tomasz fotó és videó film bemutatót tartott, közben a Kelemen-féle Rába-Steiger makettek is elemzésre kerültek, majd régi mezőgazdasági filmeket néztünk, valamint a Kirovetz és Ludrik1 által hozott filmanyagokat. Külön kiemelendők a fejtetőn készült részek, melyek mindenkinek feledhetetlen másodperceket szereztek.
A mezőgazdasággal kapcsolatos társalgásunkat, valamint a folyamatos ismerkedést a találkozó egész ideje alatt átszőtte a meg nem szűnő jókedv és viccelődés, a felejthetetlen történetek, melyek nemegyszer okoztak egyeseknél kisebb-nagyobb röhögőgörcsöket. Az esti vacsora MBP pótkocsikerék méretű pizzák formájában érkezett, melyeket mindenki jóízűen fogyasztott, és persze jól esett mellé Lacika „békési kerítésszaggató pálinkája” és a sörszörp. Az este további része is a délutánhoz hasonlóan telt, még több nevetéssel! Az est és az éjjel folyamán néhányan hazatértek, az ottmaradt „legkeményebb mag” egy része kihasználta az emeleti szobákat, persze szigorúan alvás céljából, néhányan pedig a földszinten a kanapén, székeken videóztak, beszélgettek, bólogattak.
A második nap is vidáman indult, aki aludt felébredt és ismét összegyűltünk a monitor elé, ahol először régi filmeket néztünk, majd Tomasz egykori kollégájának alakításait. Közben megmelegedett a radiátoron az előző napról maradt pizza, előkerült a házi kenyér és a szalonna is. Kora délután 1 óra körül összepakoltunk a házban, majd összegyűltünk az udvaron egy utolsó beszélgetésre, egy utolsó cigarettára, majd mindenki elindult haza, életre szóló élményekkel gazdagodva. A jelek szerint mindenki jól érezte magát és szerencsésen megérkezett otthonába, ki hamarabb, ki később. Ez a kis beszámoló és a fotók szolgáljanak emlékül az első fórumtalálkozónk emlékére, feledhetetlen marad, szeretnék mesélni még, idézni mindenkitől, de nehéz lenne szavakban elmondani az ott történteket.
Utolsó szerkesztés: 2 éve 5 hónapja Írta: admin.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Oldalmegjelenítési idő: 0.167 másodperc

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi